apokalipsa 2012. Strona: 2

Dodano: 2010-03-25 08:55

ten_co_niesie_swiatlo napisał(a):
[quote:96088c99c2="KostucH"]Ja pójdę za radą Harlequina. Ustawie się z grupą znajomych, weźniem odpowiednią ilość napojów wyskokowych, po czym udamy się w góry na szczyt najwyższego z wzniesień kontemplować widoki. A potem grill...
to może zbierzemy większą ekipę i razem się wybierzemy,tylko oczywiście jakieś panie jeszcze trzeba wziąć...[/quote:96088c99c2]

tak tak, i karimate koniecznie xD

.

Dodano: 2010-03-25 21:38

Harlequin napisał(a):
[quote:dbe14c94f4="ten_co_niesie_swiatlo"][quote:dbe14c94f4="KostucH"]Ja pójdę za radą Harlequina. Ustawie się z grupą znajomych, weźniem odpowiednią ilość napojów wyskokowych, po czym udamy się w góry na szczyt najwyższego z wzniesień kontemplować widoki. A potem grill...
to może zbierzemy większą ekipę i razem się wybierzemy,tylko oczywiście jakieś panie jeszcze trzeba wziąć...[/quote:dbe14c94f4]

tak tak, i karimate koniecznie xD[/quote:dbe14c94f4]to ostania niedziela wiec nie żaluj jej dla mnie....

Dodano: 2018-01-12 15:51

shadowhall napisał(a):
ciężki temat ta apokalipsa jedni sądzą, że tak, drudzy, że nie a ja wolę się tylko przysłuchiwać tej wymianie zdań :) już bardziej prawdopodobna jest erupcja Yellowstone
Ciekawy trop,w sumie mozna sie doszukac podobienstw w samej terminologi,kojarzacej np reklamy pepsi. Tak na powaznie ,przypomniala mi sie anegdotka opowiadana w kregach prawdziwych okultystow jak to za unifikacje kolorow teczy przez rozne srodowiska w LA ,trzesacy sie st.Andreas znaczaco wplywa na czystosc bielizny u zainteresowanych.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło